Στο πλαίσιο υλοποίησης του Στρατηγικού Αναπτυξιακού Σχεδιασμού η εταιρεία Phil. Andreou Public Ltd (Warehouse & Shelving Solutions) έχει προχωρήσει σε συμφωνία με την ιταλική εταιρεία KOPRON Spa.

Η ΚOPRON Spa είναι ίσως η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή εταιρεία παραγωγής βιομηχανικών πορτών (Industrial Doors), καθώς διαθέτει μια μεγάλη σειρά από ηλεκτροϋδραυλικές ράμπες φορτοεκφόρτωσης (Dock Levelers), θέσεις φόρτωσης (Loading Bays) όπως επίσης και πτυσσόμενα υπόστεγα φόρτωσης (Dock Shelters).

Με την νέα αυτή προσθήκη, η εταιρεία διευρύνει την γκάμα προϊόντων της προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις με υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες. Η μεγάλη γκάμα προϊόντων, που διαθέτει η Εταιρεία Phil Andreou (Warehouse & Shelving Solutions), αποτελείται από κορυφαίες εταιρείες του κλάδου παγκοσμίως όπως:

  • METALSISTEM S.p.a (Μεταλλικά Συστήματα Αποθήκευσης) www.metalsistem.com
  • MPM Flexible Protections (Προστατευτικά Βιομηχανικά Συστήματα) www.mpmprotections.com
  • KOPRON S.p.a (Βιομηχανικές Πόρτες) www.kopron.com

Η Phil. Andreou Public Ltd, με έδρα τη Λεμεσό, είναι ανάμεσα στις μεγαλύτερες εταιρείες στην Κύπρο, παρέχοντας υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες στον τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Phil. Andreou μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.phil-andreou.com, στο τηλέφωνο +357 25 865000, ή μέσο e-mail στο info@phil-andreou.com.